ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2310 306696 & ΜΕ E-MAIL: tsakam_grammatia@yahoo.com

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
 • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ GR10 0172 2030 0052 0307 1388 600 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΜΑΛΙΑ).
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΕ E-MAIL (tsakam_grammatia@yahoo.com) ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ. Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ/ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ/ΠΕΛΑΤΗ.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • ΜΕ COURIER
 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Υπηρεσίες Εσωτερικού

 • ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,40€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

 • ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,40€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης, ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,40€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών,  η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,40€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

Υπηρεσίες Εξωτερικού

 • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€. Για αποστολές από Αττική παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς (με παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες).

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 5,00€. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

Για αποστολή με αντικαταβολή με επιταγή προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 3,50€.

 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

Οι  αποστολές που επιστρέφονται από την Κύπρο λόγω μη παράδοσής τους επιβαρύνονται μόνο με το αεροπορικό κόστος και όχι με επιπλέον μεταφορικά.

Η χρέωση έως τα 2 κιλά ανέρχεται σε 2,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,95€.

 • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 1 με παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα  5,65€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 2 με παράδοση σε 1-4 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Ζώνη 1: Sofia, Sandanski, Petrich, Blagoevgrad, Plovdiv, Kresna, Belasitsa, Chuchouligovo, Damyanitsa, Dolna Gradeshnitsa, Drankovo, Gabrene, Ilindentsi, Karnalovo, Kavrakirovo, Kluts, Kolarovo, Kulata, Leshnitsa, Levounovo, Marikostinovo, Mikrevo, Mihnevo, Novokoνοmladi, Parvomay, Samuilovo, Sklave, Skrat, Struma, Yavornitsa, Zeleznitsa, Simitli, Chernitse, Poleto, Krupnik, Elenovo, Delvino, Pokropnik, Zelendol, Balgarchevo, Belopole, Riltsi, Barakovo, Kocherinovo.

Ζώνη 2: Υπόλοιπη Βουλγαρία

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Βουλγαρία, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 1,50€. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

 • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ

Οι αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ. Για αποστολές προς Ευρωπαϊκή Ένωση (εκτός Κύπρου & Μάλτας) με παράδοση εντός 5-7 εργάσιμων ημερών προσφέρονται ειδικές τιμές με την υπηρεσία Service Economy.

 • ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται ιδιαίτερα στην προσφορά μας, ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ. Διευκρινίζεται ότι στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

 • ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. Για τις αποστολές προς Κύπρο και Βουλγαρία μέγιστο βάρος ανά αποστολή είναι τα 32 κιλά και κάθε αποστολή μπορεί να αποτελείται από μόνο ένα τεμάχιο.

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλες οι αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού είναι αυτόματα ασφαλισμένες (χωρίς επιβάρυνση του αποστολέα ή του παραλήπτη) έως το ποσό των 70,00€ για έγγραφα και των 400,00€ για αντικείμενα. Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης των αποστολών εσωτερικού, με δηλωμένη αξία μεγαλύτερη από 400,00€, με επιβάρυνση ασφαλίστρου ύψους 0,6% επί της αξίας τους. Για οποιαδήποτε ασφάλιση μεγαλύτερη από 3.000,00€ απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημα εξυπηρέτησης. Διευκρινίζεται ότι η ασφάλιση δεν καλύπτει αποθετική ζημιά. Για την αποζημίωση της αποστολής είτε με αυτόματη ασφάλιση είτε με δηλωμένη αξία απαιτείται παραστατικό προσδιορισμού της αξίας της προ εμπορικού κέρδους.

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ 4-7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.