Ασφαλές ιατρικό LASER νέας γενιάς, για μόνιμη αποτρίχωση!

Το Laser Alexandrite 755nm εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που φτάνει στον τριχικό θύλακα, απορροφάται από τη μελανίνη του και καταστρέφεται. Πριν και μετά τη θεραπεία με Laser, πρέπει να αποφεύγεται η ηλιοθεραπεία. Ο ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, από το χρώμα και το πάχος της τρίχας και από τις ορμόνες του ασθενούς, καθώς οι τρίχες είναι ορμονοεξαρτώμενες. Μετά τη θεραπεία εφαρμόζουμε ενυδατικές και μαλακτικές κρέμες ή lotion.

Το πρώτο Laser ανακαλύφθηκε από τον Leon Goldman, MD το 1960.

Διάφοροι τύποι Laser χρησιμοποιούνται στην Ιατρική και ειδικά στην Αισθητική Δερματολογία, έχοντας μεγάλο εύρος θεραπειών, όπως: θεραπείες ευρυαγγειών, μελαγχρωματικών κηλίδων και ρυτίδων προσώπου.

«Στο ιατρείο μου χρησιμοποιώ για την αποτρίχωση το σύστημα Laser Alexandrite 755nm. Είναι το μοναδικό σύστημα Laser που διαθέτει μηχανισμό ψύξης της επιδερμίδας και είναι εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής. Αυτό το καθιστά το ασφαλέστερο σύστημα Laser για αποτρίχωση».

alexandrite-laser
laser-alexandrite

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για την ολοκλήρωση της Laser Αποτρίχωσης Σώματος;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το χρώμα τις τρίχας, από το χρώμα του δέρματος, από την ηλικία και από τις ορμόνες. Είναι διαφορετικός για κάθε άνθρωπο και, συνήθως, λέμε ότι χρειάζονται 6-8 συνεδρίες.

Τι να περιμένω πριν και μετά από κάθε συνεδρία Laser Αποτρίχωσης Σώματος;

Μετά από την αποτρίχωση απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο και, πάντα, χρησιμοποιούμε αντηλιακό. Αν ακολουθεί κάποιος φαρμακευτική αγωγή για ακμή ή αγωγή με απολεπιστικούς παράγοντες, τους διακόπτει για 4-5 ημέρες πριν και μετά τη θεραπεία.

Σε περίπτωση αγωγής με ισοτρετινοΐνη, ενημερώνουμε τη Δερματολόγο που χειρίζεται το  Laser.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Laser Αποτρίχωσης Σώματος;

Από την 1 συνεδρία παρατηρείται μείωση των τριχών και λέπτυνσή τους. Μετά από ικανό αριθμό συνεδριών έχουμε μόνιμη αποτρίχωση, χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη Laser Αποτρίχωση Σώματος;

Η κυριότερη παρενέργεια είναι η αύξηση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο, λόγω του ότι οι τρίχες του προσώπου είναι ορμονοεξαρτώμενες ακόμα και αν δεν υπάρχει ορμονικό πρόβλημα. Αλλά και πάλι παραμένει ο καλύτερος τρόπος αποτρίχωσης, γιατί ακόμα και στην περίπτωση αύξησης της τριχοφυΐας, απλώς χτυπάμε πιο πολλούς παλμούς.

Μπορεί να γίνει Laser Αποτρίχωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού;

Πάντα με την άδεια του γυναικολόγου κατά την περίοδο της κύησης. Κατά τον θηλασμό επιτρέπεται.

Ποια η διαφορά laser αποτρίχωσης με Laser Alexandrite και αποτρίχωσης με φωτόλυση ή IPL;

Το Laser Alexandrite είναι στοχευμένη ενέργεια με ορισμένο μήκος κύματος 755mm, ενώ το IPL είναι διαφορετικά μήκη κύματος (600-1200mm) με διάχυτη ενέργεια.

Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε καταστροφή του θύλακα της τρίχας, αλλά το Laser Alexandrite έχει καλύτερα αποτελέσματα και είναι πιο ασφαλές.

Κλείστε ραντεβού για μόνιμη αποτρίχωση με Laser Alexandrite, που είναι το ασφαλέστερο σύστημα Laser για αποτρίχωση! Επικοινωνήστε με τη δερματολόγο, dr. αμαλία τσακίρη, στη Θεσσαλονίκη.