Βαθύς καθαρισμός προσώπου για να αποκτήσετε μια λαμπερή επιδερμίδα

Η υδροθεραπεία χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη τεχνολογία για να καθαρίσει, να απολεπίσει και να ενυδατώσει το δέρμα, καθώς εγχύονται αποτελεσματικοί οροί κατάλληλοι για τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Αυτή η μοναδική διαδικασία βοηθάει τη βελτίωση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των πόρων κ.ά. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τι είναι η υδροθεραπεία;

Η υδροθεραπεία χρησιμοποιεί νερό ως μέσο απολέπισης. Η πολυποίκιλη αυτή θεραπεία χρησιμοποιεί μία πατενταρισμένη μηχανή για να καθαρίσει, να απολεπίσει και να αποβάλει τα νεκρά δερματικά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα με ορούς γεμάτους με πλούσια ενυδατικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια. Επίσης, η Δερματολόγος μπορεί να προσαρμόσει την υδροθεραπεία, ενσωματώνοντας προϊόντα που στοχεύουν στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδα.

Με μεγάλες συγκεντρώσεις ισχυρών συστατικών, τα επαγγελματικά προϊόντα της SKINCEUTICALS μπορούν επίσης να συνεργαστούν, για να συμπληρώσουν και να βοηθήσουν την υδροθεραπεία. Η θεραπεία επιφέρει επιπρόσθετη ενυδάτωση, ελαχιστοποιώντας την κοκκινίλα και παρέχοντας βελτίωση στην εικόνα της στιλπνότητας, της σύστασης και της λάμψης της επιδερμίδας.

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για την υδροθεραπεία;

Οι υδροθεραπείες μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των πολύ ευαίσθητων. Πρέπει να σημειωθεί ότι η υδροθεραπεία ανήκει στις ήπιες θεραπείες και είναι κατάλληλη για νεαρές ηλικίες που επιθυμούν μια ανανέωση του προσώπου τους, αλλά και για πιο ώριμες ηλικίες που επίσης επιθυμούν μια ήπια ανανέωση.

Πως λειτουργεί η υδροθεραπεία;

Η συσκευή της υδροθεραπείας χρησιμοποιεί τρεις λειτουργίες που συνεισφέρουν στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Φυσική απολέπιση λόγω της πίεσης του νερού, χημική απολέπιση από οξέα, όπως γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ, και αναρρόφηση για να ανασύρουμε τα κύτταρα της νεκρής επιδερμίδας στην επιφάνεια. Η βασική θεραπεία ξεκινάει με υγρό, που έχει βάση το νερό το οποίο ρέει πάνω στην επιδερμίδα για να διαλύσει το πρώτο στρώμα των νεκρών κυττάρων.

Χρησιμοποιώντας μια σπειροειδή αναρρόφηση, στοιχείο του μηχανήματος της υδροθεραπείας, ανασύρουμε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και τα απόβλητα της επιφάνειάς της, παρέχοντας μια ήπια μέθοδο απολέπισης. Έπειτα, ένα χημικό υγρό εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο, αυξάνοντας το βάθος της απολέπισης. Τα τελικά βήματα συμπεριλαμβάνουν βαθιά ενυδατική θεραπεία για γρήγορη ανάρρωση. Συστήνεται η υδροθεραπεία να γίνεται μια φόρα το μήνα και επιτρέπεται όλους τους μήνες του έτους.