Lifting με Νήματα APTOSή Tight Thread Lift ?

Τα νήματα APTOS αποτελούν την πιο μοντέρνα μέθοδο ανάπλασης προσώπου και σώματοςστο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας και της Πλαστικής Χειρουργικής. Συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογικές ανακαλύψεις, για την επιτυχία ενός μακροχρόνιου αποτελέσματος με ελάχιστο τραυματισμό και ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης. Αναφέρονται σε ανθρώπους που αναζητάνε μια εναλλακτική λύση για φυσική ομορφιά, άμεσα, χωρίς επιπλοκές, χωρίς νυστέρι, και με χαμηλό κόστος.

 

Πρόκειται για απορροφήσιμα νήματα, που αποτελούνται από copolymer L-lactide και -caprolactone, ουσίες, που έχουν βιολογική συμβατότητα με το ανθρώπινο οργανισμό χωρίς να προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Εκτός από το lifting effect που προκαλούν, περιέχουν στα συστατικά τους το πολυγαλακτικό οξύ το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου προκαλώντας έτσι περαιτέρω αναγέννηση του δέρματος. Το αποτέλεσμα των νημάτων APTOS διαρκεί 2-3 χρόνια εξαρτώμενο πάντα από την ηλικία, το τρόπο ζωής, τα χαρακτηριστικά του δέρματος και την συμμόρφωση του ασθενούς στις οδηγίες που του δίνονται μετά την τοποθέτηση των νημάτων.

Η τοποθέτηση των νημάτων είναι ανώδυνη διαδικασία γιατί γίνεται

με τοπική αναισθησία.

Μετά την τοποθέτηση των νημάτων μπορεί να υπάρχει μικρό οίδημα, εκχυμώσεις, ασυμμετρία, και αίσθημα τραβήγματος. Όλα αυτά είναι παροδικά και υποχωρούν σε 2 εβδομάδες. Για την ανακούφιση των συμπτωμάτων συνιστάται η τοποθέτηση πάγου 3-4 φορές την ημέρα για 15 λεπτά για 2 ημέρες, αντιβιοτικά, αναλγητικά και ΜΣΑ φάρμακα που θα συστήσει η Δερματολόγος.

Τις πρώτες 2-3 ημέρες πρέπει να αποφεύγονται οι σκληρές τροφές, τα ζεστά φαγητά και ροφήματα, το αλκοόλ, η σάουνα, το σολάριουμ, η ηλιοθεραπεία και η γυμναστική.

Τα αποτελέσματα των νημάτων APTOS είναι:

- Ανόρθωση του προσώπου

- Βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας και

- Αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

- Μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ανάλογα με την περιοχήεφαρμογής(ρινοπαρειακών,πικρίας,περιστοματικών,μετωπιαίων,ντεκολτέ,χειλέων κα)

- Βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου

- Ανόρθωση των ζυγωματικών, του λαιμού, του πηγουνιού κα

Τα νήματα APTOS μπορούν να τοποθετηθούν:

-στο ντεκολτέ

-στο λαιμό

-στους βραχίονες

-στο στήθος

-στους γλουτούς

-στους μηρούς

-στην εσωτερική πλευρά των μηρών

-στην κοιλιά

προκαλώντας σύσφιξη και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Η εφαρμογή των νημάτων μπορεί να συνδυαστεί με τις κλασικές ενέσιμες θεραπείες προσώπου (Μπότοξ, Υαλουρονικό οξύ, Μεσοθεραπεία κα).Αυτό λειτουργεί συμπληρωματικά με την προϋπόθεση ότι δεν γίνονται στο ίδιο σημείο. Επίσης όλες οι θεραπείες που ενισχύουν το κολλαγόνο όπως Laser, peeling,RF, LPG, κ.α. μπορούν να συνδυαστούν και να βοηθήσουν για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Ιδανικό συνδυασμό αποτελεί η εφαρμογή Laser και ραδιοσυχνοτήτων ( RF) πάνω στην περιοχή της θεραπείας. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Τα νήματα APTOS αποτελούν την πιο σύγχρονη μέθοδο ανάπλασης της επιδερμίδας, χωρίς νυστέρι, με άμεσα αποτελέσματα, με χαμηλό κόστος και μικρό χρόνο ανάρρωσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ SKINCEUTICALS

-         PHYTOCORRECTIVE GEL, CE FERULIC, TRIPLE LIPID 2:4:2, HYDRATING B5 GEL, AGE EYE COMPLEX, RESVERATROL BE, SOOTHING CLEANSER, ,PHYTO CORRECTIVE MASK, SHEER MINERAL SPF50+,ANTIOXIDANT, LIP REPAIR, MINERAL EYE DEFENSE SPF30,

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline