ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η Κρυολιπόλυση αποτελεί επαναστατική, καινοτόμο, μη επεμβατική μέθοδο καταστροφής των λιποκυττάρων και εξαφάνισης του τοπικού λίπους χωρίς χειρουργείο και χωρίς παρενέργειες.

Η Κρυολιπόλυση επιτυγχάνεται με δύο τεχνικές: την αναρρόφηση και την ψύξη. Με την αναρρόφηση στοχεύουμε την υπό θεραπεία περιοχή, που πρόκειται να υποβληθεί σε ελεγχόμενη ψύξη. Η υπό θεραπεία περιοχή υποβάλλεται σε ελεγχόμενη ψύξη από -5 έως -8 C,ανάλογα με τον όγκο του λιπώδους ιστού. Στη θερμοκρασία αυτή το νερό των λιποκυττάρων κρυσταλλώνεται με αποτέλεσμα την καταστροφή τους και την απελευθέρωση των λιπαρών οξέων. Στη συνέχεια με απόλυτη φυσιολογική διαδικασία τα λιπαρά οξέα απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την μέθοδο, 2 κεφαλές τοποθετούνται στην υπό θεραπεία περιοχή, ακολουθεί η τεχνική vaccum  και στη συνέχεια η τεχνική της ψύξης. Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες με τοπικό πάχος, που επιμένει παρότι ακολουθούν δίαιτα και γυμναστική. Επίσης είναι κατάλληλη μέθοδος για οποιονδήποτε επιθυμεί να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος οριστικά.

Συνήθως απαιτούνται 2-4 συνεδρίες ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και το βαθμό του τοπικού πάχους και εφαρμόζονται με μεσοδιάστημα μεταξύ τους 3 εβδομάδων. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 45’ λεπτά. Με την κρυολιπόλυση επιτυγχάνεται  μείωση του τοπικού λίπους κατά 25-40%. Μετά την συνεδρία εμφανίζεται ήπια ερυθρότητα και ίσως ένα μούδιασμα στην περιοχή, που εξαφανίζονται τις επόμενες ώρες. Εφαρμόζουμε ειδικές κρέμες σύμφωνα με την υπόδειξη της Δερματολόγου και μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στις δραστηριότητές μας ακόμα και για άθληση.

Η Κρυολιπόλυση είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες και εφαρμόζεται στην κοιλιά, στα lovehandles στη μέση, στους μηρούς, στο εσωτερικό των μηρών, στα γόνατα και στα μπράτσα.

Αντεδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από οξείες Δερματοπάθειες στην υπό θεραπεία περιοχή, από σακχαρώδη διαβήτη, από αυτοάνοσα νοσήματα, στη κύηση, σε άτομα που φέρουν μεταλλικά εμφυτεύματα στην υπό θεραπεία περιοχή. Είναι απαραίτητη η καλή λήψη ιστορικού και η εξέταση από την Δερματολόγο πριν την πρώτη συνεδρία για να καθοριστούν και ανάλογα θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Με την Κρυολιπόλυση χάνουμε λίπος στην περιοχή που θέλουμε, βελτιώνεται η όψη του δέρματος, ανώδυνα, χωρίς παρενέργειες, χωρίς νυστέρι και ενέσεις, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και με χαμηλό κόστος.

Η Κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με LPG, ραδιοσυχνότητες, LipoLaserκαι με άλλες μεθόδους θεραπείας της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Εφαρμόζω πρωτόκολλα θεραπειών συνδυαστικά και για την θεραπεία της κυτταρίτιδας ή μόνα τους.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline