ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ  15-25 ΕΤΩΝ

1)LASER – ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η αποτρίχωση με Laserαποτελεί τη μοναδική ριζική και ασφαλή  μέθοδο για τη θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυίας. Το Laser Alexandrite 755nm, εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που φτάνει στο τριχικό θύλακα, απορροφάται από τη μελανίνη του και καταστρέφεται.

Ο ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, από το χρώμα και το πάχος της τρίχας και από τις ορμόνες του ασθενούς καθώς οι τρίχες είναι ορμονοεξαρτώμενες. Στο ιατρείο μου χρησιμοποιώ για την αποτρίχωση, το σύστημα Laser Alexandrite 755nm. Είναι το μοναδικό σύστημα Laser που διαθέτει μηχανισμό ψύξης της επιδερμίδας, που είναι εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής. Αυτό το καθιστά το ασφαλέστερο σύστημα Laser για αποτρίχωση.

2) ΚΑΘΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει ατμό με όζον ή αρωματοθεραπεία, peeling μικροκρυστάλλων, υπέρηχους για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση και μάσκα ανάλογα με το τύπο της επιδερμίδας.
Στα ακνεικά πρόσωπα εφαρμόζεται ειδική διάνοιξη των κύστεων και των φαγεσώρων και ειδική φαρμακευτική αγωγή ανάλογα με τη βαρύτητα της ακμής.

3) PEELING ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Το peeling μικροκρυστάλλων είναι ένα προηγμένο σύστημα δερμοαπόξεσης που επιτυγχάνει απολέπιση, καθαρισμό και ανανέωση της επιδερμίδας. Ο ασθενής κατά την εφαρμογή του δεν εμφανίζει πόνο, ερυθρότητα ή άλλο ερεθισμό και μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του. Οι θεραπείες βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, την εμφάνιση νέων κυττάρων και η επιδερμίδα γίνεται απαλότερη, νεότερη και πιο λαμπερή.4) ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

H κυτταρίτιδα είναι φλεγμονή του υποδόριου λίπους με αποτέλεσμα τη συσσώρευση τοπικού λίπους και την κατακράτηση υγρών.

Σύμφωνα με επίσημες έρευνες το 95% των γυναικών πάσχει από κυτταρίτιδα.
Προσβάλλει τις γυναίκες όλων των ηλικιών ανεξάρτητα από το βάρος σώματος τους. Η απάντηση?

LPG CelluM6 Endermologie

To LPG είναι ένα σύστημα που βασίζεται στην ενδερμολογία. Πρόκειται για μέθοδο, που βασίζεται στη μηχανική κυτταρική διέγερση και είναι αναγνωρισμένη και αποδεδειγμένη από την επιστημονική κοινότητα. Αυτή η μέθοδος προκαλεί λιπόλυση με αποτέλεσμα την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών.
To LPG Lipomassage

  • Θεραπεύει την κυτταρίτιδα
  • Συσφίγγει το δέρμα
  • Σμιλεύει τη σιλουέτα
  • Αδυνατίζει τα λιποκύτταρα

Πρόκειται για 100% φυσική τεχνική λιπογλυπτικής, απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική.
Εφαρμόζω την τεχνική της LPG  στο ιατρείο μου, συστήνοντας εξειδικευμένα προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις του κάθε ατόμου.
To LPG είναι ο μοναδικός παγκόσμιος ηγέτης στην κυτταρική διέγερση, που έχει έγκριση από το FDA Αμερικής.

ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΆ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΊΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline