Η Κα Αμαλία Τσακίρη είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), έχει λάβει τον τίτλο της ειδικότητας Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων Θεσσαλονίκης, έχει συγγράψει και δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε έγκυρα Επιστημονικά Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά και Ελληνικά βιβλία και έχει παρουσιάσει εργασίες σε Επιστημονικά Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια και Ημερίδες. Έχει συμμετέχει σε πλήθος Ελληνικών και Διεθνών Συνεδρίων και συνεχίζει ενεργά την συμμετοχή της ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις που αφορούνε την Δερματολογία. Έχει εξειδικευτεί στην Αισθητική Δερματολογία σε Ελληνικά και Διεθνή workshops και συνεχίζει ενεργά να παρίσταται και να εξειδικεύεται στις σύγχρονες Αισθητικές/Κοσμητικές εξελίξεις. Αρθρογραφεί στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο και έχει δώσει συνεντεύξεις για Κλινικά και Αισθητικά Δερματολογικά θέματα στα ΜΜΕ.Η Κα Αμαλία Τσακίρη έχει 202 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Κατάρτησης κάποια από τα οποία είναι αμοιβαία αναγνωρίσιμα από την UEMS - EACCME .

Είναι μέλος της Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ελεύθερων Επαγγελματιών Δερματολόγων Αφροδισιολόγων, της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης, της Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολογίας Αφροδισιολογίας και του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.   Δείτε όλο το βιογραφικό εδώ !

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline