ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Ανανεώστε την επιδερμίδας σας, προετοιμάστε την για το καλοκαίρι ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχτεί μόνο τις ωφέλιμες επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, χωρίς δυσχρωμίες και ηλιακές κηλίδες.

Περισσότερα...

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ  15-25 ΕΤΩΝ

1)LASER – ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η αποτρίχωση με Laserαποτελεί τη μοναδική ριζική και ασφαλή  μέθοδο για τη θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυίας. Το Laser Alexandrite 755nm, εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που φτάνει στο τριχικό θύλακα, απορροφάται από τη μελανίνη του και καταστρέφεται.

Περισσότερα...

ΨΩΡΙΑΣΗ

Η ψωρίαση είναι μία χρόνια φλεγμονώδης νόσος του δέρματος που εμφανίζεται με διάφορες μορφές. Η χρόνια κατά πλάκας ψωρίαση χαρακτηρίζεται από ερυθηματώδεις πλάκες διαφόρου πάχους και έκτασης που καλύπτονται από αργυρόχροα λέπια, τα οποία αποσπούμενα με το ξέστρο του Brock εμφανίζουνε το σημείο της αιματηράς δρόσου.

Περισσότερα...

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

Κανόνες αντηλιακής προστασίας:

- Επιλέγουμε αντηλιακά ευρέως ή πλήρους φάσματος ( χημικά ή φυσικά φίλτρα ) που να αναγράφουνε προστασία από UVB και UVA και με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 15-50+ ανάλογα με το φωτότυπό μας**. Εφαρμόζουμε το αντηλιακό κάθε 1 έως 2 ώρες και μετά από κολύμπι, ιδρώτα ή σκούπισμα με πετσέτα. Για να πετύχουμε τον αναγραφόμενο SPF θα πρέπει να εφαρμόζουμε 2mg/cm2  δέρματος.

Περισσότερα...